2.997,00 NOK

En konto finnes allerede med denne e-postadressen. Er dette deg?

Logg inn
 

Happy Penger – 6 uker til enklere økonomi

 • Jeg vet hvordan det er å lure på hvordan du skal finne penger til å betale regningene.
 • Jeg vet hvordan det er å ha 8 kroner på konto og over 20.000 i ubetalte regninger.
 • Jeg vet hvordan det er å kjenne på dårlig samvittighet og ha vondt i magen.
 • Jeg vet hvordan det er å være flau for det du ikke har råd til, og å ville holde det hemmelig for venner og familie.

Det trenger ikke være slik.

 • Penger kan være dødslett og null stress.
 • Tenk om du alltid hadde penger på konto.
 • Tenk om det var null stress å betale regninger.
 • Tenk om du ikke hadde dårlig samvittighet.

Det er mulig.

Bli med på kurset Happy Penger – 6 uker til enklere økonomi

Jeg hjelper deg med å fikse økonomien din, og med følelsene du har om pengene dine.

Penger er matte og følelser.

Matte  Jeg har studert økonomi i 6 år, sånn at du slipper.

Følelser  Jeg er sertifisert coach og vet akkurat hvordan jeg skal hjelpe deg så du kan leve godt med pengene du har.

Jeg blir så glad når jeg får meldinger fra folk som sier at de har klippet kredittkortet, stengt for utsatt betaling hos Klarna, funnet 15.000 kroner ekstra i året til sparing, eller økt inntekten i bedriften sin med 100.000 kroner!

Nå er det din tur.

DU FÅR:

1. Nettkurs med 6 steg til enklere økonomi

Kurset er delt inn i 6 kapitler, og du får tilgang på 1 kapittel hver uke, slik at du skal følge metoden skritt for skritt.

Vi skal:

 • Finne ut hvor pengene flyr. Hvem er det som stikker av med pengene dine få dager etter lønning? Jeg viser deg hvordan du finner dem igjen.
 • Lage en plan for hvordan du kan få mest mulig for pengene dine. Det handler ikke om å være gniten, men om å finne ut hva som gir deg mest glede. Jeg viser deg hvordan du lager en plan som passer akkurat deg.
 • Har du tenkt at du skal spare før? Har du tenkt at du må skjerpe deg og ta deg sammen? Vi har alle tenkt det. Hva er det som skal til for å klare å følge planen og spare penger hver måned? Jeg viser deg hvordan også du kan klare det.

2. Video til hver av de 6 stegene til enklere økonomi

Jeg vil at du skal få god hjelp og virkelig knekke koden, sånn at du blir sjef over pengene dine. Med video viser jeg deg hva du skal gjøre, forteller deg om vanlige pengefeller, og gir deg tips til hvordan du kan unngå dem. Videoene gjør det enklere for deg å lære. Dessuten tror jeg at du lærer mer hvis du ler mens du ser. Derfor bruker jeg mye humor og selvironi i tekst og video. 😀

3. Nye oppgaver hver uke

Dette er ikke lekser, men praktiske oppgaver som gjør at du virkelig lærer stoffet, og ikke bare hører det inn et øre og ut det andre.

Hva er det verdt for deg å slippe å gå i minus hver måned? Hva er det verdt for deg å ha kontroll på økonomien og ha penger til overs hver måned?

Dette sier tidligere deltaker:

«Vi har fått takst på huset, refinansiert og kvittet oss med kortsiktig gjeld. Vi har ikke brukt mer enn inntekten på to måneder nå. Tusen takk for et godt spark bak!»

VERDI: 1998,-

Men det er ikke alt! Jeg vil være sikker på at du kommer til å lykkes når du har gjennomført kurset. Derfor får du 3 knallgode bonuser!

BONUS

BONUS 1. Live webinar hver uke i 6 uker

Et live webinar i uken, der økonom og coach Siw Slevigen lærer deg det du trenger for å bli superdyktig sjef for pengene dine! Her kan du stille spørsmål om alt du lurer på. Og ikke minst - du kan rekke opp hånden og få hjelp på direkten!

Dette sier tidligere deltaker:

«Personlig hjelp og tilbakemelding når en trenger det.»

VERDI: 998,-

BONUS 2. Hvordan stoppe impulsshopping

Hvor er det du kaster bort mest penger? På alle kjøpene du ikke tenker over. Alle gangene du drar kortet. Alle gangene du tenker «Det er bare.»

Her lærer du nøkkelen til å stoppe impulsshopping og slippe dårlig samvittighet.

Dette sier tidligere deltaker:

«Vi har funnet ut hvor skoen trykker økonomisk. Nå har vi penger til overs til å bytte bil.»

VERDI: 599,-

BONUS 3. Hvordan bli rik

Når du har fullført kurset vil du lære nøklene for å ha penger igjen på slutten av måneden, hver måned. Men jeg vil ikke at det skal stoppe der. Jeg vil at du skal oppleve å ha mer enn å leve fra lønning til lønning.

Hvordan klare å spare? Hva skal du gjøre med sparepengene? Hvordan få dem til å vokse slik at du kan nå drømmene dine? Jeg viser deg hvordan.

Dette sier tidligere deltaker:

«Enkelt og oversiktlig. Enkelt å relatere til eget liv. Overkommelig. Mestring. Mye på tankesett, som jeg likte veldig godt!»

VERDI: 599,-

EKSTRA BONUS: Lukket Facebook-gruppe

Jeg vet at mange føler at de er den eneste som synes penger er vanskelig. Jeg lover deg at du ikke er det! Derfor er det så viktig at vi lager oss et skamløst fellesskap hvor vi kan dele gleder og sorger og feire alle små og store seiere på veien mot en enkel økonomi der sparekontoen vokser.

I den lukkede Facebook-gruppen vår kan du stille spørsmål til meg, og bli en del av et fellesskap, der vi alle vil kjenne på glede, ikke stress, med penger. Denne gruppen er kun for medlemmer som har kjøpt kurset Happy Penger – 6 uker til enklere økonomi, og den er lukket, så ingen andre ser at du er med i gruppen, eller hva vi skriver der. Gruppen kan du være medlem i også etter de 6 ukene kurset varer.

Dette sier tidligere deltaker:

«En helt ny tilnærming til det å være i gjeldsfella. Ingen skam og skyldfølelse, bare praktisk hjelp og god støtte.»

VERDI: 599,-

TOTAL VERDI: 5990,-

Du får alt dette, men skal ikke betale 5990,-!

I en begrenset periode får du nå kurset til 2997,-! Altså halv pris!

Ikke vent. Bli med nå. ❤️